Benvolgudes famílies,

Ens plau presentar-vos un nou espai al nostre web, el RACÓ PARES.

A TOT OCI creiem en la importància d’acompanyar els infants durant el seu creixement i desenvolupament, fomentant hàbits de vida saludables i procurant transmetre tots aquells valors i coneixements essencials perquè els més petits creixin gaudint d’un bon estat de salut físic i mental.

És per aquest  motiu que hem creat aquest nou espai on publicarem notícies d’actualitat, consells, pautes per a seguir un estil de vida saludable, recursos educatius, etc.

Desitgem que sigui d’utilitat per a tots vosaltres i que el gaudiu al màxim!

Salutacions,

L’equip de TOT OCI.

Nou emplaçament seu social

Benvolgudes famílies, Després de més de 20 anys al c/Major 100 de Salt, ens plau fer-vos saber que des d’aquest mes d’abril ens podeu trobar i visitar a la nova seu social de l’empresa situada al c/ Doctor Castany 83-85 de Salt. A tocar el Parc hospitalari Martí i Julià de Salt (Hospital Santa Caterina). Atentament, L'equip de Tot Oci Educació, Lleure i Esport SL.

Menjar sa amb menys diners

Avui us volem compartir un document elaborat l’any 2013 per la Generalitat de Catalunya i publicat a https://scientiasalut.gencat.cat/bitstream/handle/11351/2171/menjar_sa_menys_diners_2013.pdf?sequence=1 en el que es llisten 10 ítems que poden ajudar a les famílies a estalviar diners als àpats. Aquests consells, a banda de l’estalvi, proposen accions perquè l’alimentació de la família sigui saludable. D’aquesta proposta, volem destacar-vos els següents punts que resulten bàsics a l’hora de seguir una alimentació saludable a un preu adequat: Planificar els àpats abans d’anar a comprar: us...

Explicar “el secret del Nadal” quan arriba la pregunta a casa

Arriben les festes i cada any molts nens i nenes, estranyats amb el que els hi han explicat els seus amics, pregunten a casa qui són els Reis o el Tió. Sovint és una pregunta difícil de contestar i, tot i que els adults l'esperem, ens costa argumentar una explicació. Per aquest motiu, volem compartir-vos un recurs a utilitzar per si aquestes festes us fan la pregunta: els Reis són els pares?

Les dents: com cuidar-les?

Raspallar les dents és sovint un hàbit que costa als més petits de casa. El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya insisteix en la importància de tenir cura de la salut bucodental a totes les etapes de la vida per prevenir malalties. Per gaudir de bona salut bucodental es recomana: Utilitzar un raspall adequat a l’edat del nen i renovar-lo cada dos-tres mesos. Fer servir també fil dental infantil si és necessari. Ajudar als infants a raspallar-se les dents correctament com a mínim dues vegades al dia utilitzant pasta amb fluor adequada a la seva edat. A partir dels 6 anys...